Vanecoaching

Lad mig hjælpe dig til bedre kostvaner

Vores vaner er meget styrende for vores valg i livet. Dette er i bund og grund meget positivt, da du på denne måde kan foretage og igangsætte forskellige ting uden den store tankevirksomhed, og derved spare på energien. Mange af dine daglige vaner er positive, så som at når du vågner står du op og tager tøj på. Du går på toilettet og børster tænder. Du gør mange små handlinger der hjælper dig til en nemmere hverdag. Så er der jo også alle de dårlige vaner. Det kunne fx være, at du aldrig får smidt vasketøjet i vasketøjskurven, eller at der altid lige skal stoppes ved tanken efter slik på vej hjem fra arbejde. Disse vaner ville du måske nok gerne ændre, men hvorfor er det så svært ?

Som vanecoach hjælper jeg dig til at bryde disse vaner, og i stedet finde ro i en ny hverdag. Mange af mine klienter der henvender sig har vaner der handler om mad. Og i sidste ende betyder, at de har svært ved at komme i mål med deres vægttab, eller at holde vægten stabil.

For at dette kan lykkes vil vi sammen i et forløb finde frem til dine mål, og hvilke vaneændringer der skal til for at det lykkes. Jeg vil hjælpe dig med én vaneændring af gangen, da det ikke giver mening at tage fat i flere på en gang, da dette ofte for svært. I arbejdet med den enkelte vaneændring vil jeg hjælpe dig til fokusering på din motivation, og hvad der forhindrer dig i at når dit mål. Du vil igennem vores samtale finde frem til mulige løsninger på at bryde dine forhindringer, og hvilken ny god vane der kunne afløse den gamle.

En vane af gangen og små skridt i den rigtige retning. Dette er vejen til succes, og at du vil nå dine mål og nogle varige ændringer i dit liv der holder ved, giver mening og følelsen af at lykkes.

Kontakt
Adresse

Sund i Vest
v. Tina Risbjerg
Birkmosevej 7
6920 Videbæk

CVR 35259740

Følg Sund i Vest