Vægttab

Få vejen til varigt vægttab

Henvender du dig til mig med ønsket om vægttab har jeg stor erfaring med dette. Jeg arbejder ikke ud fra at man taber sig ved at gå på slankekur, men at man taber sig ved en ændring i sin kost som passer ind i ens virkelighed. Med andre ord, så vil du kunne tabe dig meget og hurtigt ved at undlade en masse og evt. blot spise salat – men lyder dette velkendt ? Og er din erfaring ikke, at du blot hurtigt tager de tabte kilo på igen og måske mere ?

Derfor hjælper jeg dig i stedet med en løsning hvor vi tager udgangspunkt i din virkelighed og hverdag. Hvad kan du lide og sætter stor pris på ? Hvilke traditioner har I i familien omkring mad og hygge, og hvordan ønsker du fortsat at leve med maden resten af dit liv. Og netop dette er en vigtig tanke. Da det ikke giver mening at give dig en kostplan på max 1200 kcal. dagligt, hvor du skal undvære kulhydrater, chokolade og alkohol hvis dette er noget du fremadrettet igen ønsker i din kost. Nej i stedet vil jeg hjlælpe dig til at finde din vej til dit vægttab. Det handler ikke om hvad der er sundt og usundt, men i stedet i hvilke mængder og situationer du nyder maden.

I min vejledning omkring vægttab vil jeg som sensekonsulent ofte benytte mig af senseprincipperne. Dette kan for mange være en god tryghed og rettesnor til, hvordan gode måltider kan sammensættes i forhold og mængder. På denne måde vil du som alle andre kunne spise almindelig mad, blot i gode mængder og stadig opleve vægttab helt uden sult.

Hvorfor er det så, at vægttab er så svært ?

Ja hvis det var så enkelt at svare på, så ville mange jo ikke som vi oplever i dag have ønsket om vægttab. Igen handler det om, at vi er hele mennesker, der hver især har en masse oplevelser og erfaringer med i vores rygsæk. Disse har igennem tiden påvirket og formet os og vores forhold til mad. Dernæst påvirkes vi meget via vores kultur i Danmark omkring maden, og ikke mindst den store tilgængelighed der konstant er af mad og snacks.

I kraft af mine kompentencer som mentor i mad og psyke, vane- og overspisningscoach hjælper jeg dig til at få et mere afslappet forhold til maden. Om den fylder for meget og du har en form for spiseforstyrrelse så som overspisninger eller spiser for lidt, eller andre forhold hvor maden fylder negativt, så vil jeg kunne hjælpe dig. Jeg vil hjælpe dig via forskellige værktøjer, hvormed du kan føle dig mere tryg omkring maden og få en større tro og glæde hos dig selv. Vi finder sammen dine mål ud fra dine ønsker, og jeg hjælper dig med motivationen og troen på at det kan lykkes.

Kontakt
Adresse

Sund i Vest
v. Tina Risbjerg
Birkmosevej 7
6920 Videbæk

CVR 35259740

Følg Sund i Vest