Jeg tilbyder

Vejen til en sundere livsstil

Hos Sund i Vest hjælper jeg dig til en sundere livsstil, hvor du kan komme i mål med de ønsker du har omkring sundhed, mad og vægt. Og hvad er så dette ? Ja det er jo det store spørgsmål, da det for dig kan være helt anderledes end hvad det er for din nabo.

Derfor tilbyder jeg min hjælp, coaching og vejledning meget forskelligt, og sammensætter alle mine forløb og dets indhold ud fra dine ønsker og behov. Og disse vil jo som oftest også kunne ændre sig undervejs i forløbet.

Et forløb vil derfor altid starte med en telefonsamtale hvor jeg hører dig til dine ønsker og forventninger. Derefter modtager du et opstartsskema du udfylder og returnerer, hvilket er yderligere et redskab jeg benytter i min vejledning af dig.

Jeg arbejder primært indenfor 3 hovedområder:

Disse 3 hovedområder går i langt de fleste forløb hånd i hånd, hvor så et af områderne har sit primære fokus.

Lad mig hjælpe dig med at finde din vej til en sundere livsstil med mere madro og varigt vægttab.

Tina Risbjerg

Kostvejleder og vanecoach

Kontakt
Adresse

Sund i Vest
v. Tina Risbjerg
Birkmosevej 7
6920 Videbæk

CVR 35259740

Følg Sund i Vest