Hvem er Barseltid?

Barseltid

Barseltid opstod i 2015 hvor jeg dengang også arbejde som jordemoder på føde- og barselsgangen på Herning Sygehus. Et arbejde der siden 2003 har givet mig stor erfaring og faglighed.

I dag er Barseltid en del af min sundhedsvirksomhed ”Sund i Vest”, hvor jeg arbejder som selvstændig i kraft af min uddannelse som jordemoder, certificeret ammevejleder (IBCLC) og kostvejleder.

Min klinik ‘Sund i Vest’ driver jeg fra vores hjemmeadresse. En dejlig landejendom lige udenfor Videbæk, hvor jeg bor med min mand Kim og vores 4 børn.

Barseltid startede jeg, da jeg i den første tid efter fødslen oplevede et stort behov for akut ammehjælp. Jeg er nu igennem årene blot blevet yderligere bekræftet i det virkelig meningsfyldte og givende i mit arbejde. Jeg kan i hjemmene hjælpe den enkelte familie med specifikt deres udfordringer og ønsker. Jeg hjælper med ammevejledning og også gerne hands on, og tager ikke fra hjemmet igen, før vi sammen har fundet frem til en plan og løsning, der for familien giver mening. Min vejledning, om det er i klinikken, i hjemmene eller pr. telefon, er altid med anbefaling om opfølgning. Dette giver tryghed og troen på ”at kunne lykkes”, og familierne ved at jeg altid blot er et telefonopkald væk.

Som tiden er gået har Barseltid stille og roligt taget mere form, og derfor tilbyder jeg nu også forskellige ydelser. Vigtigst for mig er det, at den enkelte familie tilbydes en løsning, der passer til deres ønsker og behov. Dette kunne være et kursus i graviditeten, en pakkeløsning hvor besøg i graviditeten og når baby er ankommet, vejledning pr. telefon mm. Er der yderligere et behov for vejledning og leje eller køb af udmalkningsudstyr hjælper jeg også med dette.

Jeg har endvidere startet et meningsfyldt samarbejde med ”din børnekiropraktor” i Brande. Her er jeg tilknyttet ammevejleder, og hjælper de babyer der kommer i klinikken med ammeudfordringer.

Jeg vil glæder mig til også at kunne hjælpe jer til en vellykket amning.

Mange kærlige hilsner jordemoder og ammevejleder Tina Risbjerg

Kontakt
Adresse

Barseltid
v. Tina Risbjerg
Birkmosevej 7
6920 Videbæk

CVR 35259740

Følg Barseltid