Brystpumper

Køb og leje af brystpumper

Hos barseltid er det muligt for dig at leje en brystpumpe. Dette kan være af stor betydning hvis du er i situationen hvor mælkeproduktionen ikke er tilstrækkelig. 

Dette kan skyldes flere faktorer så som:

  • Måske din baby er født for tidligt eller af anden årsag mangler energi til at sutte ?
  • Måske du selv er udfordret på energien pga. kompliceret fødsel eller sygdom ?
  • Måske du og din baby er udfordret på sutteteknikken eller jeres ammestilling ?

Ja der kan være mange faktorer i jeres situation, der kan afstedkomme et behov for hjælp til mælkeproduktionen. Vi kvinder er så fantastisk indrettede at vores krop og bryster øger udbuddet af mælk ud fra efterspørgslen. Derved kan en elektrisk brystpumpe hjælpe dig med effektiv stimulering af brystet og derved mere mælk til din baby. Jeg tilbyder leje af symphony brystpumper fra Medela. Du lejer pumpen i den periode du har behov for, og du får altid en grundig vejledning ved afhentning, og mulighed for vejledning pr. telefon undervejs. 

Husk at der er flere faktorer der altid er vigtige når du ønsker at øge produktionen. Vigtigst at du har det godt, og føler tillid, tryghed og støtte i de beslutninger du har truffet. Du behøver hvile og ro omkring dig, god kost og evt. nogle tilskud. Jeg står altid klar til at hjælpe dig og din mælkeproduktion derhen hvor i ønsker jer.

Med kærlige hilsner jordemoder og ammevejleder Tina Risbjerg

Husk der ydes tilskud fra sygesikring Danmark til leje af brystpumper 🙂

Kontakt
Adresse

Barseltid
v. Tina Risbjerg
Birkmosevej 7
6920 Videbæk

CVR 35259740

Følg Barseltid