Forberedende ammevejledning

Forberedende ammevejledning

Den forberedende ammevejledning er en samtale jeg tilbyder dig i dit eget hjem, meget gerne sammen med din partner. Jeg anbefaler at samtalen foretages efter uge 30, og samtalen vil tage 1-1,5 time afhængigt af jeres ønsker og behov. Som certificeret ammevejleder giver jeg dig min faglige ekspertise, hvor jeg vægter højt at der er tid og ro til en dybdegående samtale omkring hvad I ønsker for jeres baby og ammeforløb.

Der kan være mange årsager til, hvorfor jeg vil anbefale dig en forberedende samtale. Du kan have oplevet tidligere svære ammeforløb med sår og revner eller måske en brystbetændelse. Du kan have oplevet at dit første barn ikke kom i trivsel på din mælk, og derved haft bekymringer om for lidt mælk. Du kan også have tanker omkring din egen krops formåen pga. brystoperationer eller mulige sygdomme hos dig selv. Til sidst skal nævnes, at venter du første barn eller måske tvillinger, så vil en forberedende ammevejledning i graviditeten i den grad være givende. Du vil dermed opleve større tryghed og tro på egen kunnen og give jer den bedste start på amningen.

Under samtalen vil vi komme omkring de tanker og emner der i jeres situation giver mest mening. Dette kunne være forskellige emner så som:

  • Mælkeproduktionen og hvordan denne fremmes eller hæmmes
  • Sår og revner
  • Ammestillinger
  • Trivsel hos barnet
  • Hjælp og støtte fra netværk

For at jeg kan forberede mig bedst muligt på vores kommende samtale, vil jeg før den forberedende ammevejledning, udsende et skema til dig pr. mail, som du bedes udfylde og returnere. Jeg vil under samtalen i samarbejde med jer lave en plan omhandlende, hvordan du bedst kan forberede dig i graviditeten, og bedst ruster dig til at skulle amme dit barn til et godt ammeforløb. Denne plan sendes også til dig pr. mail, og kan evt. medbringes til sundhedspersonalet så du dermed hjælpes til en ensrettet hjælp og vejledning.

Jeg anbefaler altid endnu en samtale indenfor de første dage efter fødslen. Denne samtale vil hjælpe jer godt videre med vejledning i tråd med den tidligere, samt små fif og rosende ord.

Jeg glæder os til at hjælpe jer.

Med kærlige hilsner jordemoder og ammevejleder Tina Risbjerg

Kontakt
Adresse

Barseltid
v. Tina Risbjerg
Birkmosevej 7
6920 Videbæk

CVR 35259740

Følg Barseltid