Ammevejledning

Ammevejledning efter dit behov

Alle vejledninger er forskellige og min ammevejledning til jer vil være med den løsning der giver jer den bedste ammestart. Dette er vigtigt, da giver jer den bedste forudsætning for en vellykket amning. Jeg kan tilbyde mange års erfaring og den nyeste viden indenfor amning. Dette sikrer jer en ammevejledning med faglighed, tid, tryghed og støtte, til de spørgsmål og svære situationer som I kan stå overfor i forbindelse med en amning.

Jeg tilbyder undervisning i amning under graviditeten og ammevejledning efter babys ankomst. Dette både til jer som er første- og flergangsforældre, jer der har haft tidligere udfordrende ammeforløb og alle der har det fælles ønske om den bedste ammestart. Jeg har stor erfaring med at give ammehjælp i situationen hvor amningen er svær. Og rykker gerne ud akut til jer i eget hjem når hjælpen skal gå stærkt. Dette da jeg ved hvor vigtigt og presserende hjælpen kan være – også på en søndag.

Jeg har nu igennem flere år haft og været på besøg hos mange familier og ydet min hjælp. Jeg er meget taknemmelig for den tillid familierne viser mig, og ligeledes over at kunne hjælpe dem til gode ammeoplevelser og en skøn barselsperiode.

Med kærlige hilsner jordemoder og ammevejleder Tina Risbjerg

Kontakt
Adresse

Barseltid
v. Tina Risbjerg
Birkmosevej 7
6920 Videbæk

CVR 35259740

Følg Barseltid